« vrouwen komen misschien niet van Venus, maar zeker niet van de aarde | Main | kind, wat heb jij een mooie kut »

16 maart 2005

het kan nu niet lang meer duren

Vanochtend voor het eerst zonder jas buiten gefietst. Wel nog met een trui aan, maar toch. Het rook lieflijk naar uitlaatgassen en zelfs het schelden van de chauffeur die mij sneed en die ik de vinger gaf, had een roze randje.
Ter hoogte van de Raadhuisstraat kwam me een hommel tegemoet. We wisten elkaar maar net te onwijken, door hard zigzaggen. Verbaasd keek ik hem na over mijn schouder. Hij keek terug. Dat had hij niet moeten doen, want zo vloog hij door het rode licht en werd midden op de Raadhuisstraat geplet tegen de voorruit van een voorbijrazende Connexxion-stadsbus.
De lente komt!

jaeggi om 16 maart 2005 09:48

Post a comment
Remember Me?